وبلاگ مدرسه اباجعفر الباقر علیه السلام

مقام معظم رهبری (مد ظله)اگر بتوانیم به میثاق طلبگی متعهد و پایبند بمانیم -که قولاً و فعلاً این میثاق را از دوران نوجوانی و جوانی با خدای متعال بستیم- اگر خداوند کمک کند و ما بتوانیم این میثاق را حفظ کنیم و در همین عالم طلبگی پیش برویم، من این را ترجیح میدهم.

وبلاگ مدرسه اباجعفر الباقر علیه السلام

مقام معظم رهبری (مد ظله)اگر بتوانیم به میثاق طلبگی متعهد و پایبند بمانیم -که قولاً و فعلاً این میثاق را از دوران نوجوانی و جوانی با خدای متعال بستیم- اگر خداوند کمک کند و ما بتوانیم این میثاق را حفظ کنیم و در همین عالم طلبگی پیش برویم، من این را ترجیح میدهم.

طبقه بندی موضوعی

بسیج مدرسه ابا جعفر الباقر علیه السلام - رهبر معظم انقلاب حفظه الله :گاهی دستگاه‌های مرکزیِ فکر، فرهنگ و سیاست، دچار اختلال و تعطیلی می‌شوند که در این وضعیت، باید افسران جنگ نرم، با شناخت وظیفه‌ی خود، به صورت آتش به اختیار، تصمیم‌گیری و اقدام کنند...

در مورد سند 2030 برخی می‌گویند ما در این خصوص تحفظ داده‌ایم و گفته‌ایم فلان بخش آن را قبول نداریم، درحالی‌که حتی اگر هیچ مورد واضحِ خلاف اسلام در آن وجود نداشت، باز هم نظام آموزشی نباید در بیرون از کشور نوشته شود، حال آنکه موارد خلاف اسلام نیز در آن سند وجود دارد و برداشت افرادی که خیال می‌کنند ما در این موضوع گزارش‌های درستی نگرفته‌ایم، برداشت درستی نیست.









حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (چهارشنبه) در دیداری سه‌ساعته با دانشجویان، ضمن شنیدن دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات دانشجویان درباره‌ی مسایل علمی و دانشگاهی و همچنین موضوعات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور در سخنانی، دانشجویان را در صفوف مقدم مبارزه‌ی مستمر نظام اسلامی با نظام سلطه دانستند و با تأیید نگاه نقادانه و مطالبه‌گرانه‌ی دانشجویان در مسایل مختلف، «نگاه آرمان‌گرایانه و مأیوس نشدن از شکست‌های مقطعی» را مکمل این دغدغه‌مندی دانستند و با تأکید بر لزوم واقع‌بینی و ایفای نقش فعال تشکل‌های دانشجویی انقلابی و اهتمام جدی به تبیین و غلبه دادن گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها، گفتند: رکن اساسی دانشگاه، دانش است و مهم‌ترین وظیفه‌ی مجموعه‌ی دانشگاهی، تولید عالِم، تولید علم، و جهت‌دهی صحیح به عالِم و علم است.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به حوادث تروریستی تهران، تأکید کردند: چنین حوادثی هیچ خللی در اراده‌ی ملت و مسئولان به‌وجود نخواهد آورد و ملت ایران قدرتمندانه به حرکت خود ادامه خواهد داد و پیش خواهد رفت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ابتدای سخنانشان، صحبت‌های دانشجویان در این نشست را بسیار متین، قوی، سنجیده و در سطح بالا توصیف کردند و ضمن توصیه‌ی مسئولان وزارت علوم و دانشگاه آزاد به بهره‌مندی از این افکار متقن، گفتند: مجموع مطالبی که بیان شد، حاکی از رشد سطح فکر مجموعه‌های دانشجویی نسبت به سال‌های اول انقلاب و حتی سال‌های گذشته است و این، همان چیزی است که به آن احتیاج داریم.

ایشان مطالب خود را با یک مقدمه درخصوص کلیدواژه‌ی «نظام سلطه» آغاز کردند و افزودند: نظام سلطه به معنای یک نظام دوقطبی جهانی است که در یک قطب آن، «سلطه‌گر» و در قطب دیگر، «زیر سلطه» قرار دارد.

رهبر انقلاب اسلامی به دوگانه‌های شکل‌گرفته در ذیل نظام سلطه اشاره کردند و گفتند: دوگانه‌ی «پیشرفت و توقف»، دوگانه‌ی «ابتکار و تقلید»، دوگانه‌ی «استقلال سیاسی و وابستگی»، و دوگانه‌ی «اعتماد به نفس و انفعال»، دوگانه‌هایی هستند که در دو یا سه قرن اخیر به‌وجود آمدند و کشورهای مسلط با برنامه‌ریزی علمی و دقیق تلاش کردند تا ضمن انتقال جهان‌بینی، فرهنگ و عادات خود به کشورهای زیر سلطه، این حالت را ابدی و دائمی کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به اینکه فقط برخی کشورها امکان رهایی جزئی از برخی زمینه‌های سلطه را پیدا کردند، افزوند: در چنین شرایطی، انقلاب اسلامی در مقابل نظام سلطه سینه سپر کرد و توانست ایران را از این منجلاب به‌طور کامل خارج کند.

ایشان گفتند: ممکن است برخی بگویند که چگونه جمهوری اسلامی به‌طور کامل از نظام سلطه خارج شده است درحالی‌که هنوز برخی آثار فرهنگ غربی در جامعه مشاهده می‌شود؟

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: در پاسخ باید گفت خروج از تمام شئونات مربوط به نظام سلطه و اداره‌ی همه‌ی شئون فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کشور برخلاف مسیر جریان سلطه، در نظام جمهوری اسلامی قانون قطعی است که البته ممکن است تخلفاتی هم از آن بشود ولی این موضوع با نبودِ قانون یا وجود قوانین مخالف، متفاوت است.

رهبر انقلاب اسلامی با نادرست خواندن برخی سخنان که با اشاره به عملکرد بد یک وزارتخانه، نظام اسلامی را ناکارآمد می‌خوانند، تأکید کردند: بزرگ‌ترین دلیل «کارآمدی نظام»، استمرار و بقای آن است و اگر نظام اسلامی ناکارآمد بود، تاکنون بلعیده شده بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، اعلام موضع صریح و قاطع نظام اسلامی در مقابل قدرت‌ها را حادثه‌ای بسیار مهم دانستند و تأکید کردند: همین موضوع یکی از نشانه‌های آشکار کارآمدی نظام است.

ایشان با تأکید بر اینکه جوانان مؤمن، انقلابی و حزب‌اللهی نباید پیشرفت‌ها و دستاوردهای بی‌شمار نظام اسلامی را از یاد ببرند، افزودند: انقلاب اسلامی با ایستادگی در مقابل نظام سلطه، توانست به ملت ایران، هویت و آرمان بدهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، علت هضم نشدن در هاضمه‌ی جهانی را، «هویت ایران و ایرانی» برشمردند و خاطرنشان کردند: هویت ملت ایران و آرمان‌های فراوان این ملت، به‌طور طبیعی نظام سلطه را در مقابل انقلاب اسلامی قرار داد و یک مبارزه‌ی قهری میان نظام اسلامی و قدرت‌ها و جریان‌های تأثیرگذار جهانی آغاز شد.

ایشان با اشاره به استفاده‌ی قدرت‌ها از شیوه‌های «سخت، نیمه‌سخت و نرم»، دانشجو و دانشگاه را یکی از مراکز اصلیِ درگیر در این مبارزه خواندند و گفتند: در سال‌های گذشته، تلاش بسیاری برای خارج کردن دانشگاه از صحنه‌ی مبارزه انجام شد.

رهبر انقلاب اسلامی به تسلط جریان‌های معارض و مخالف انقلاب بر دانشگاه در سال‌های اول انقلاب اشاره و خاطرنشان کردند: در آن سال‌ها، دانشگاه واقعاً عرصه‌ی جنگِ میدانی و جنگِ مباحثاتی بود اما نهایتاً این دانشجویان مسلمان و انقلابی بودند که دانشگاه را فتح کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، یک آسیب جدی در آن دوران را یادآور شدند و افزودند: متأسفانه در آن سال‌ها در میان مجموعه‌های دانشجویی مسلمان اختلالاتی به‌وجود آمد و برخی از دانشجویانی که دانشگاه و لانه‌ی جاسوسی را فتح کرده بودند، به علت ضعف تحلیل و محتوا و همچنین تندروی‌های ناشی از هیجانات، از درون مغلوب شدند و ضربه خوردند.

ایشان با انتقاد از اظهارات و اقدامات برخی افراد در داخل در راستای تلاش بدخواهان در «انقلاب‌زدایی» از دانشگاه‌ها، گفتند: متأسفانه برخی‌ها به تضعیف روحیه‌ی حزب‌اللهی در دانشگاه‌ها کمک می‌کنند.

رهبر انقلاب اسلامی در جمع‌بندی این بخش از سخنانشان خطاب به مجموعه‌های دانشگاهی علاقه‌مند به انقلاب و اسلام، تحت هر عنوانی، تأکید کردند: باید خود را در صفوف مقدم مبارزه‌ی ادامه‌دارِ نظام اسلامی با نظام سلطه قرار دهید و ضمن رصدِ دقیق صحنه درگیری و مبارزه، در قبال آن، احساس مسئولیت انسانی، ملی، اسلامی و بین‌المللی داشته باشید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه با تأیید کامل نگاه نقادانه و مطالبه‌گرانه‌ی دانشجویان در قبال مسائل و مشکلات کشور، گفتند: این نگاه نقادانه و دغدغه‌مند نباید از دانشگاه‌ها گرفته شود.

ایشان، لزوم نگاه آرمان‌گرایانه در کنار نگاه نقادانه را ضروری برشمردند و خطاب به دانشجویان انقلابی تأکید کردند: درخصوص آرمان‌ها و ارزش‌ها، مطالبه‌ی جدی داشته باشید و ضمن آنکه بر روی کجی‌ها و کاستی‌ها علامت سؤال می‌گذارید، از شکست‌های مقطعی به‌هیچ‌وجه ناامید و مأیوس نشوید.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: اگر قرار بود که به‌واسطه‌ی شکست‌ها یا ضربه خوردن‌ها، ناامید شویم، باید در دوران مبارزه یا دوران جنگ تحمیلی مأیوس می‌شدیم اما در آن مقاطع، هیچ‌گاه از شکست‌ها مأیوس نشدیم زیرا با یأس و ناامیدی نمی‌توان به پیروزی دست یافت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دانشجویان را به مدنظر داشتن دستاوردهای بی‌نظیر نظام اسلامی توصیه کردند و با تأکید بر اینکه همیشه باید به سبب انقلاب اسلامی احساس سرافرازی کنید، افزودند: امروز سیاست‌های بزرگ‌ترین قدرت‌های دنیا در غرب آسیا با شکست مواجه شده است و خودِ آن‌ها اذعان دارند که علت این شکست، اعمال نفوذ و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است؛ آیا اینکه خواسته‌ی انقلاب محقق شود و خواسته‌ی آمریکا و همراهان آن به نتیجه نرسد، دستاورد کمی است؟

ایشان به یکی از شگردهای دشمن برای القای «فایده ندارد»، «نمی‌توانید» و «کاری از دستتان بر نمی‌آید» اشاره و خاطرنشان کردند: متأسفانه برخی در داخل همان ذهنیتی را که دشمن می‌خواهد به جامعه القا کند، در صحبت‌ها، در روزنامه‌ها و در فضای مجازی، با صدای بلند تکرار می‌کنند.

رهبر انقلاب اسلامی به دانشجویان گفتند: روحیه‌ی نقادانه و پرسشگرانه‌ی شما در قبال مشکلات درون نظام باید دلسوزانه و علاج‌جویانه باشد اما برخورد شما در مقابله‌ی با دشمن باید قاطع، صریح و همانند برخورد خصمانه‌ی او، خصمانه باشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: مجموعه‌های دانشجویی در برخورد با دشمن خارجی آزاد هستند و برخی ملاحظات درخصوص مسایل دیپلماسی برعهده‌ی دیپلمات‌ها است اما دانشجویان باید مواضع خود را در قبال مسایل خارجی، صریح و بلند اعلام کنند.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان، «دانش» را رکن اساسی دانشگاه خواندند و تأکید کردند: مهم‌ترین وظیفه‌ی مجموعه‌ی دانشگاهی، «تربیت و تولید عالِم، تولید علم و جهت‌دهی مناسب به عالِم و علم» است.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم حرکت روبه‌جلو در عرصه‌ی علمی، افزودند: حرکت علمی، هنوز آن‌گونه که شایسته‌ی نظام اسلامی است، محقق نشده و باید خطوط مرزی علم شکسته شود زیرا پیشرفت در علم، موجب پیشرفت در فناوری می‌شود و پیشرفت در فناوری، موجب تأثیرگذاری در زندگی و مورد توجه قرار گرفتن در دنیا می‌شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: همه‌ی مجموعه‌های دانشگاهی، اعم از وزیران، رؤسای دانشگاه‌ها، مدیران، اساتید، متون درسی و فرایندهای آموزشی باید در این چارچوب قرار گیرند.

بخش بعدی سخنان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، بیان ۹ توصیه خطاب به تشکل‌های دانشجویی بود.

ایشان با اشاره به وجود برخی تشکل‌هایِ یکبار مصرف و با اهداف انتخاباتی و یا تشکل‌هایی با هدف معارضه علیه مجموعه‌های متدین و انقلابی در دانشگاه‌ها، گفتند: مخاطب ما در این جلسه آن تشکل‌ها نیستند، بلکه تشکل‌هایی مخاطب هستند که معتقد به انقلاب و نظام اسلامی و مبارزه با دشمنان آن هستند.

«آرمان‌گرایی را فراموش نکنید» این توصیه‌ی اول رهبر انقلاب اسلامی به تشکل‌های دانشجویی بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بیان آرمان‌های ارزشمند انقلاب اسلامی، افزودند: رسیدن به جامعه‌ی «عادل، آزاد، پیشرفته، مؤمن، متعبد، مرفه، قوی، محکم و مستقل» آرمان‌هایی هستند که ارزش دارد انسان جانش را در راه تحقق آن‌ها و در راه نجات کشور و مستضعفان، برای خداوند فدا کند.

«واقع‌بینی» دومین توصیه‌ی رهبر انقلاب اسلامی بود. ایشان با اشاره به اینکه مقصود برخی افراد از واقع‌بینی، صرفاً توجه به موانع است، افزودند: واقع‌بینی یعنی دیدن واقعیات مثبت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «جمعیت جوان و بااستعداد، منابع زیرزمینی، موقعیت ویژه‌ی جغرافیایی و پیشرفت‌های جمهوری اسلامی» را از جمله واقعیات مهم کشور دانستند و گفتند: آرمان‌گرایی یعنی در مقابل موانع و مشکلات، جستجو و راه را پیدا کردن و این کار نیازمند بحث‌های اندیشه‌ورزانه است.

ایشان در توصیه‌ی بعدی به دانشجویان از آنان خواستند که در حوادث گوناگونِ تلخ و شیرین، «نقش فعال» داشته باشند و همچون «تماشاچی» عمل نکنند.

«تلاش جدی و همه‌جانبه برای غلبه دادن گفتمان انقلاب در دانشگاه‌ها» نکته‌ی دیگری بود که رهبر انقلاب اسلامی بر آن تأکید کردند و با نادرست خواندن یأس و ناامیدی، گفتند: البته این خطاب، مخصوص دانشگاه‌ها نیست و هر یک از هسته‌های جهاد فکری در سراسر کشور باید در این زمینه به صورت مستقل عمل کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: گاهی دستگاه‌های مرکزیِ فکر، فرهنگ و سیاست، دچار اختلال و تعطیلی می‌شوند که در این وضعیت، باید افسران جنگ نرم، با شناخت وظیفه‌ی خود، به صورت آتش به اختیار، تصمیم‌گیری و اقدام کنند.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین تشکل‌های دانشجویی را به برقرار کردن ارتباط واقعی با مخاطبان از طریق میزگرد، نشریه و بحث‌های چندنفره و اکتفا نکردن به فضای مجازی توصیه کردند و در ادامه از آنان خواستند که چند کلیدواژه‌ی اصلی همچون «استقلال»، «نقش مردم در حکومت»، «آزادی» و «نفی نظام سلطه» را فراموش نکنند و آن‌ها را به‌درستی تبیین کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «مردم‌سالاری» را از جمله کلیدواژه‌های مهم دانستند و با اشاره به تعجب و گلایه‌ی برخی بچه‌های خوب و انقلابی از تأکیدات ایشان بر لزوم حضور همه‌ی مردم در انتخابات و نتیجه‌ی آن، افزودند: مصیبت آن روزی است که مردم به صندوق رأی پشت کنند و دشمن نیز به‌دنبال روزی است که ۹۰ درصد مردم پای صندوق رأی نیایند.

ایشان به دانشجویان تأکید کردند: حضور مردم پای صندوق رأی یک نعمت بزرگ است و شما باید برای نتیجه‌ای که مطلوب می‌دانید تلاش کنید، نه اینکه جلوی حضور مردم پای صندوق رأی بایستید.

رهبر انقلاب اسلامی مسئله‌ی «استقلال» را بسیار مهم، و موضوع سند ۲۰۳۰ را در همین چارچوب قابل ارزیابی دانستند و خاطرنشان کردند: برخی می‌گویند ما در این خصوص تحفظ داده‌ایم و گفته‌ایم فلان بخش آن را قبول نداریم، درحالی‌که حتی اگر هیچ مورد واضحِ خلاف اسلام در آن وجود نداشت، باز هم نظام آموزشی نباید در بیرون از کشور نوشته شود، حال آنکه موارد خلاف اسلام نیز در آن سند وجود دارد و برداشت افرادی که خیال می‌کنند ما در این موضوع گزارش‌های درستی نگرفته‌ایم، برداشت درستی نیست.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: اینجا ایران و جمهوری اسلامی است و این ملت، ملت بزرگی است، چرا باید چند نفر در یونسکو یا سازمان ملل، نظام آموزشی ما را بنویسند؟

ایشان در هفتمین توصیه، تشکل‌های دانشجویی را به «تدیّن و تعبّد در گفتار و عمل» فراخواندند و از آنان خواستند که بر طبق موازین شرعی و تکلیف الهی عمل کنند.

«شجاعت در اقدام» توصیه‌ی بعدی بود که رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به آن، افزودند: تشکل‌های دانشجویی برای اقدامات خود معطلِ نگرانی یا ناراحت شدن فلان فرد یا دستگاه نشوند، بلکه جوانب کار را کاملاً بسنجند و هرگاه متوجه نادرست بودن اقدام خود شدند، از همان‌جا برگردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از دانشجویان دختر نیز خواستند که «مسئله‌ی زن در غرب» را در تحقیقات خود دنبال کنند و در دهمین و آخرین توصیه به تشکل‌های دانشجویی تأکید کردند: تشکل‌های دانشجویی امیدوار باقی بمانند و امید را در دانشگاه‌ها تزریق کنند و نگذارند جوّ ناامیدی به‌وجود آید.

رهبر انقلاب اسلامی پس از پایان توصیه‌های خود به تشکل‌های دانشجویی، به دو مسئله درخصوص «فساد» و «تزریق فرهنگ غربی» پرداختند.

ایشان با نادرست خواندن برخی سخنان مبنی بر وجود «فساد سیستمی» در کشور، گفتند: فساد سیستمی در دوره‌ی طاغوت وجود داشت و سیستم به‌طور طبیعی فسادآور بود اما امروز، فسادهایی وجود دارد که اگرچه فسادهای بدی نیز هستند ولی فساد به‌صورت موردی است نه سیستمی، که البته باید با این موارد برخورد شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به وجود انگیزه‌هایی در جهت «توسعه‌ی فرهنگ غربی در کشور» افزودند: این انگیزه‌ها وجود دارد اما بدانید هرگز نخواهند توانست انقلاب را از خط خود منحرف و کشور را در فرهنگ غربی غرق کنند.

ایشان، نسل گسترده و تربیت‌‌شده‌ی علاقه‌مند به اسلام و انقلاب را مانع غربی شدن فرهنگ کشور خواندند و خاطرنشان کردند: این نسل روزبه‌روز گسترش و عمق بیشتری خواهد یافت و سخنان عمیق و سنجیده‌ی دانشجویان در جلسه‌ی امروز، نشانه‌ای از همین واقعیت است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ایستادگی و مقاومت و پیشرفت نظام اسلامی در ۳۸ سال گذشته و تحمیل خود به نظام سلطه با وجود همه‌ی طراحی‌ها و توطئه‌های گوناگون اعم از جنگ هشت‌ساله، کودتا، تحریم، تبلیغات مغرضانه‌ی گسترده و ترور، گفتند: حوادث تروریستی تهران، به نسل امروز و تهرانی امروز نشان داد که ترور و حرکت تروریستی چیست و چگونه تروریست‌ها، انسان‌های بی‌گناه را هدف قرار می‌دهند.

ایشان خاطرنشان کردند: شرایطی به‌مراتب سخت‌تر و وسیع‌تر از آنچه که امروز در تهران روی داد، چندین سال در کشور حاکم بود اما جمهوری اسلامی موفق شد حرکت روبه‌جلوی خود را ادامه دهد و نظام سلطه به موفقیت دست نیافت.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اتفاقات امروز در اراده‌ی مردم تأثیری نخواهد گذاشت و همه بدانند این‌ها کوچک‌تر از آن هستند که بتوانند در اراده‌ی ملت و مسئولین کشور اثری بگذارند.

ایشان خاطرنشان کردند: البته این حوادث نشان داد اگر جمهوری اسلامی در آن نقطه‌ای که مرکز اصلی این فتنه‌هاست ایستادگی نمی‌کرد، تاکنون گرفتاری‌های زیادی از این ناحیه در داخل کشور داشتیم و ان‌شاءالله این‌ها ریشه‌کن خواهند شد.

در این دیدار ۸ تن از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی، آقایان:
- متین منتظمی، دبیرکل اتحادیه‌ی جامعه‌ی اسلامی دانشجویان
- علیرضا اَلزَیّادی، دبیرکل دانشجویان عراقی در ایران
- محمدامین سلیمی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی
- امین سردار آبادی، دبیرجنبش عدالتخواه دانشجویی
- سید محمدحسن داودی، مسئول گروه جهادی صبح روشن
- ابوالفضل مظاهری، دبیر اتحادیه‌ی انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل
و خانم‌ها:
- زهرا سادات رضوی، عضو شورای مرکزی تحکیم وحدت
- مریم عصارزاده ماهانی، فعال فرهنگی، سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی
به‌مدت بیش از ۲ ساعت دیدگاه‌ها و دغدغه‌های جامعه‌ی دانشجویی را بیان کردند.

مهم‌ترین محورهای سخنان نمایندگان تشکل‌های دانشجویی به این شرح است:
- لزوم مبارزه‌ی قاطع قوه‌ی قضائیه با مفاسد اقتصادی
- انتقاد از مصلحت‌اندیشی‌ها و عدم شفافیت شورای نگهبان در فرایند تأیید صلاحیت‌ها
- تأکید بر نقش خانواده در نظام اسلامی و ضرورت تحقق سیاست‌های کلی خانواده
- انتقاد از نقش کم‌رنگ شورای عالی انقلاب فرهنگی در سیاستگذاری فرهنگی
- تأکید بر ایجاد نظام شفافیت در منابع تبلیغات نامزدهای انتخابات
- مطالبه‌ی مجازات و برخورد قاطع با فتنه‌گران
- لزوم بازنگری در ساختارهای اداره‌ی کشور و رفع نارسایی‌های اجرایی
- انتقاد از فاصله‌ی طبقاتی و کوچک‌تر شدن سفره‌ی مردم و تأکید بر ضرورت رسیدگی سریع به مشکلات فوری مردم به‌ویژه در حوزه‌ی معیشت
- انتقاد از بی‌اخلاقی، حاشیه‌سازی و سیاه‌نمایی به‌جای برنامه‌محوری در رقابت‌های انتخاباتی
- لزوم جوان‌گرایی در مدیریت‌ اجرایی و اعتماد به جوانان برای پیشبرد آرمان‌های انقلاب
- انتقاد از کم‌رنگ شدن شأن نظارتی مجلس شورای اسلامی در جلوگیری از انحرافات
- تأکید بر ضرورت شناسایی و مقابله با گلوگاه‌های فسادخیز در دانشگاه آزاد و نظارت دقیق بر عملکرد این دانشگاه

در پایان این دیدار، دانشجویان نماز مغرب و عشاء را به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه کردند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی